POLITIKATË FUNDIT

“Ligjërim pjatalarësi”, “Mashtrues”, “Gënjeshtar” / Lauka e Gorani përplasen ashpër në studio

Në Pressing të T7 është diskutuar për ”presionin ndërkombëtar për Asociacionin”. Gjatë diskutimit kishte përplasje në mes ish-ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Islam Lauka dhe gazetarit, Dukagjin Gorani.

Lauku i kërkoi Goranit që mos ta quajë ”ligjërim e tij si propagandistik”

”Kush të ka licencu ty për me quajt ligjërimin tim propagandistik”, tha Lauku.

“I juaji është ligjërimi i gënjeshtrës”, ia ktheu Gorani

“I yti është i mashtruesit”, i tha Lauka Goranit.

”Atëherë jemi aty mashtrues dhe gënjeshtrës”, i tha Gornai – Lauka.

“Mashtruesi është më i keq”, tha Lauka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *