INTERESANTETË FUNDIT

l biri u kthye në vajzë, Musk fIet për ndarjen e dhimbshme me të: Në shkoIIë i bënë shpëlarje truri

CEO i Tesla, Elon Musk ka rrëfyer disa të pathëna nga jeta dhe familja e tij në librin që pritet të dalë javën e ardhshme

Në një fragment të librit, miliarderi Musk pretendon se djali i tij, Javier, i cili vendosi të ndryshojë gjininë dhe të bëhet Vivian, pretendon se vajza e tij është një komuniste e flaktë dhe fajëson shkollën që ndoqi për bindjet e saj politike.

Musk pretendon se vajza e tij “komuniste”, Vivian beson se “kushdo që është i pasur është i keq” dhe akuzon shkollën e mesme private Santa Monica Crossroads për “shpëlarje truri” të saj.

Këto komente janë publikuar në një fragment të biografisë së Musk, redaktuar nga autori Walter Isaacson.

Për Musk, largimi nga vajza e tij transgjinore ishte e dhimbshme. Fëmija 19-vjeçar i Musk ndryshoi gjininë vitin e kaluar, nga djalë në vajzë. Emri në letërnjoftimin e saj është Vivian Jenna Wilson, me nënvizimin në dokumentet ligjore se “nuk dëshiron të ketë më asgjë” me babain e saj miliarder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *