POLITIKATË FUNDIT

Policia e Kosovës fton qytetarët të mos kalojnë kah pikat kufitare në Jarinjë, Bërnjak dhe Merdarë

Policia e Kosovës ka njoftuar se për shkak të bllokimit të rrugëve në pikat kufitare në Jarinjë, Bërnjak dhe së fundmi në Merdarë, qytetarët do të duhet të shfrytëzojnë pikat e tjera kufitare për qarkullim.

“Bllokimi rrugës është bërë afërsisht në kilometrin e dytë në territorin e Serbisë, nga pika kufitare Merdarë, e cila për shkak të kësaj bllokade është mbyllur për qarkullim. Një bllokim i tillë i kundërligjshëm ka pamundësuar lëvizjen dhe qarkullimin e lirë të njerëzve dhe mallrave, andaj ftojmë qytetarët dhe bashkatdhetarët tanë që të shfrytëzojnë pikat e tjera kufitare për qarkullim, duke përjashtuar pikat kufitare Jarinjë, ”Bernjak” dhe Merdarë, deri në njoftimin e radhës”, thuhet në njoftimin e policisë së Kosovës.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Kurti: Në barrikada njerëzit imitojnë ish-gjeneralin e çetnikëve Drazhën


Kosovë-Shqipëri

Vendoset barrikadë në afërsi të Merdares, pala serbe mbyll pikë-kalimin kufitar


Kosovë-Shqipëri

Serwer: ShBA-ja dhe BE-ja të turpërohen që mbështetën Asociacionin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *