POLITIKATË FUNDIT

Kurti: Në barrikada njerëzit imitojnë ish-gjeneralin e çetnikëve Drazhën

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se grupet kriminale në barrikada po imitojnë ish-gjeneralin e detashmenteve çetnike, Drazha Mihailoviqin.

Ai ka thënë se barrikadat në veri janë vendosur nga njerëz me uniforma të errëta.

“Këto janë barrikada të njerëzve me uniforma të errëta, njerëz që janë tullac, me mjekër, duke imituar Drazha Mihailoviqin. Barrikadat e Wagnerit. Ata kanë armë dhe vendosin barrikada jo për të penguar kalimin e automjeteve, por për të mbrojtur atë njeri të armatosur me uniformë që do të qëllonte në automjete që do t’u afroheshin. Pra, këto janë barrikada luftarake”, ka thënë kryeministri i Kosovës Albin Kurti në një intervistë për portalin Istraga.ba. /Kosovapress

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Vendoset barrikadë në afërsi të Merdares, pala serbe mbyll pikë-kalimin kufitar


Kosovë-Shqipëri

Serwer: ShBA-ja dhe BE-ja të turpërohen që mbështetën Asociacionin


Kosovë-Shqipëri

Osmani për sulmet ndaj gazetarëve në veri: Qëllimet e Beogradit janë të fshehet e vërteta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *