POLITIKATË FUNDIT

Serbët bllokojnë rrugët në Zveçan dhe Leposaviq

Në Rudarë në afërsi të Zveçanit serbët lokalë kanë filluar që të bllokojnë rrugët. Njëjtë po ndodh edhe në Leposaviq. Kështu raporton Radio Evropa e Lirë.

Ndërkohë në Mitrovicë të veriut janë dëgjuar edhe sirenat.

Në Rudarë, në fotografitë që i ka publikuar edhe “Kosovo Online” shihen që janë grumbulluar edhe vetura të ambulancës, ndërkohë disa rrugë janë bllokuar me kamionë të mëdhenj.

Gjithë kjo raportohet të ketë ndërlidhje me arrestimin që ka ndodhur sot në Jarinje të ish-pjesëtarit të Policisë së Kosovës, Dejan Pantiq.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Serbët lokalë mblidhen në Rudarë


Kosovë-Shqipëri

KQZ e gatshme për zgjedhjet në veri, certifikon edhe 14 kandidatë të LVV-së


Kosovë-Shqipëri

53 mijë euro dhe 10 mijë dollarë të falsifikuara tentuan t’i vënë në qarkullim, arrestohen dy të dyshuar në Ferizaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *