POLITIKATË FUNDIT

Serbët lokalë mblidhen në Rudarë

Qytetarët serbë në veri kanë filluar të mblidhen në Rudarë, në afërsi të Zveçanit.

Sipas informatave nga vendi i ngjarjes, aty janë parë burra të maskuar dhe gra.

Arsyeja e mbledhjes ende nuk është bërë e ditur, por ka informata se kjo vjen pas një arrestimi në veri.

Në këtë vend, Rudarë, më herët janë ngritur barrikada nga serbët lokalë./REL

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

KQZ e gatshme për zgjedhjet në veri, certifikon edhe 14 kandidatë të LVV-së


Kosovë-Shqipëri

53 mijë euro dhe 10 mijë dollarë të falsifikuara tentuan t’i vënë në qarkullim, arrestohen dy të dyshuar në Ferizaj


Kosovë-Shqipëri

66.2% e qytetarëve në Shqipëri kanë ulur konsumin dhe shpenzimet për shkak të krizës

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *