POLITIKA

Rada Trajkoviq: Situata në veri është alarmante, të kthehen urgjentisht policët serbë

Politikanja serbe nga Kosova, Rada Trajkoviq, ka bërë komentet e saj mbi zhvillimet e fundit në veri të vendit.

Ajo thotë se “situata në veri është alarmante” derisa elaboron që serbët lokalë nuk kanë mbrojtje të Policisë.

“Në vakuumin e sigurisë të shkaktuar nga një vendim i pamatur i Aleksandër Vuçiq, tashmë jemi dëshmitarë të tentativave për grabitje dhe kolaps të përgjithshëm.” – ka thënë ajo.

Trajkoviq ka akuzuar Vuçiqin për largimin masiv të zyrtarëve serbë nga institucionet e vendit, derisa ka bërë thirrje për rikthimin e policëve serbë “urgjentisht” në shërbim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *