POLITIKATË FUNDIT

Zelensky: Dikur donin të na linin të vdisnim nga uria, sot nga i ftohti

“Ukrainasit kanë kaluar gjëra të tmerrshme. Dhe pavarësisht gjithçkaje, ata kanë ruajtur aftësinë për të mos u nënshtruar dhe dashurinë e tyre për lirinë. Dikur donin të na shkatërronin duke përdorur urinë si armë, tani me errësirë ​​dhe të ftohtë.

Do ta mposhtim përsëri vdekjen.”

Kështu ka deklaruar presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky në një mesazh në Telegram me rastin e përkujtimit të Holodomorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *