POLITIKATË FUNDIT

Pse PDK frikësohet nga “retroaktiviteti” i Byrosë për konfiskimin e pasurisë? – Flet zv. ministri Sallahu

Rreth temës së mbrëmshme të ngritur nga ministrja Albulena Haxhiu, përmes një postimi në facebook është shprehur zv. Ministri Sallahu i cilit shprehet kështu:

“Për ta potencuar edhe njëherë atë që tha mbrëmë ministrja Haxhiu se kundërshtimi i retroaktivitetit nga PDK paraqet dy gjëra së paku:

1. PDK me frikën e tyre po pranojnë indirekt gjërat për të kaluarën e tyre; dhe

2. Ata praktikisht po kërkojnë amnisti. Insistimi i tyre në kundërshtimin e retroaktivitetit apo që ligji për Byronë të mos ketë kompetenca për të kaluarën është saktësisht kërkesë për amnisti.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *