POLITIKATË FUNDIT

Nëse Vlen del prej qeverie sot, prej n’Strugë vini n’këmbë dhe hyni me VMRO-në edhe me Stoilkoviçin

Furkan Saliu

Ok be, ka shumë elementë anti-shqiptare në këtë përbërje qeverisëse ama mos u bëni dyftyr’sha.
Nëse Vlen del prej qeverie sot, prej n’Strugë vini n’kembe dhe hyni me VMRO-në edhe me Stoilkoviçin.
Bile dilni edhe deklaroni se po hyni në Qeveri se ardhmëria evropiane është në pikëpyetje.
Leni më k’to fora th’mish dhe nisni reforma brenda subjekteve. Boll i rrejtet aktivistët se për 6 muaj do të jeni sërish në pushtet.
Sa keni kohë e sa nuk ju ka m’brri fati i PDSH-së, nisni reformat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *