SHNETATË FUNDIT

“Gjyshja 61-vjeçare që dëshiron të duket si vajzë e re” – Demi Moore kritikohet për dekoltenë e hapur deri në kërthizë

Aktorja hollivudiane Demi Moore vlerësohet shumë për pamjen e saj rinore, gjë që u duk edhe pas daljes në tapetin e kuq të Festivalit të Kanës. Megjithatë, disa janë shumë kritikë për pamjen e saj.

Gjegjësisht, disa komentues në rrjetet sociale besojnë se aktorja 61-vjeçare nuk duhet të mbajë dekolte deri në kërthizë apo flokë të gjatë deri në bel.

“Gjyshja përpiqet të duket si vajzë, me ndihmën e operacioneve plastike”, “Dukesh plakë”. “Kjo dukje nuk i shkon moshës. Duhet të presësh flokët, të mbulosh gjoksin…”, ishin disa nga komentet. Megjithatë, disa janë shumë kritikë për pamjen e saj.

Meqë ra fjala, aktorja së fundmi u zhvesh plotësisht për filmin e saj të ri “The Substance”. Filmi u shfaq premierë në Kanë dhe aktorja foli për përvojën e re të xhirimeve.

“Ishte një përvojë shumë e pambrojtur dhe kërkonte shumë ndjeshmëri dhe shumë biseda për atë që po përpiqeshim të arrinim”, komentoi Demi Moore, e cila luan një zonjë të famshme në rënie në film.

Në film, Moore përdor një replikator qelizash për të krijuar një version më të ri dhe më të mirë të vetes, por duhet të kalojë gjysmën e kohës në gjumë në mënyrë që versioni më i ri të mund të lulëzojë.

Duke e krahasuar trupin e saj me versionin e ri të vetes, Moore zbuloi se xhirimet ishin një përvojë emocionale që nuk do të kishte qenë aq e mirë nëse ajo nuk do të ishte lidhur aq mirë me aktoren Margaret Qualley.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *