POLITIKATË FUNDIT

Andrin Vuthaj nga Vrella diplomon në Akademinë Ushtarake Amerikane „West Point“ me plisin me logo të UÇK-së

Andrin Vuthaj nga Vrella e Istogut diplomon në Akademinë Ushtarake Amerikane „West Point“ me plisin me logo të UÇK-së

Kështu të paktën ka njoftuar portali Vrella-post, në njoftim të saj teksa tregon dhe fotografinë e ceremonisë së diplomimit.

Adrini është i veshur me uniformën e kadetve të West Point , ndërsa pranë tij është një vajzë duke i vendosur plisin me simbolin e UÇK-së./Beqir Sina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *