POLITIKA

LDK: Diskriminimi ndaj qytetarëve është bërë kulturë e pushtetit që po administron Gjilanin

Nën udhëheqjen e Kryetarit të Degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Gjilan, njëherësh nënkryetar në nivel qendror, Lutfi Haziri, është mbajtur mbledhja e rregullt e Kryesisë.

Sipas një komunikate të lëshuar pas mbledhjes, në takim është bërë vlerësimi i angazhimeve në terren gjatë javës që po e lëmë pas, duke e vendosur në fokus mobilizimin dhe angazhimin e strukturave dhe qytetarëve, sikur thuhet “karshi një qeverie e cila po vazhdon të identifikohet si qeverisje e lloçit, mospunës, mosdijes dhe e mosinteresimit total për politikat zhvillimore”.

“Ekzekutivi i Gjilanit kamuflohet me projekte të rrejshme, me premtime boshe dhe vazhdon të mbulohet punët e pabëra, me arsyetime të paqëndrueshme”, ka theksuar Haziri.

“LDK do të vazhdojë t’i mobilizojë qytetarët lagje për lagje e fshat për fshat, në interest ë mbrojtjes së zhvillimit lokal, të politikave zhvillimore, stabilitetit politik të domosdoshëm dhe gjetjen e një morie të problemeve që lidhen me abuzimin e pushtetit, buxhetit, abuzimin e të drejtës dhe cenimit për qytetarët që janë të limituar në të drejtat e punës, në të drejtën për qasje për mbrojtje sociale, në të drejtën për jetë të barabartë”.

Sipas LDK-së në Gjilan, diskriminimi ndaj qytetarëve është bërë kulturë e pushtetit që po administron në Gjilan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *