ROZËTË FUNDIT

Edona i drejtohet kamerës dhe i dërgon një mesazh babait: Ndale tv-në, mos më shiko më

Edona derisa po bisedonte me Lumbardhin ka vazhduar të fliste për nënën e saj.

Edona ka biseduar edhe për babin e saj ku ka thënë që nuk dëshiron ta takojë se nuk i ka dhënë dashuri kurrë.

Në një moment i është drejtuar kamerës dhe i ka dërguar një mesazh babit të saj.

“Nëse më sheh ndale televizorin mos më shiko më”, ka thënë Edona.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *