INTERESANTETË FUNDIT

Pentagoni zbulon vendet me më shumë UFO në mbarë botën

SHBA- Qeveria amerikane është jashtëzakonisht e fshehtë kur vjen puna për të ndarë atë që di për jetën jashtëtokësore. Por në një përpjekje për transparencë, Departamenti i Mbrojtjes ka publikuar një dokument të ri që zbulon “pikat kryesore të UFO-ve” në botë, raporton Dailymail.

Dokumenti përfshin një hartë që zbulon se ku janë regjistruar më shumë objekte të paidentifikuara, bazuar në raportet midis 1996 dhe 2023. Harta zbulon se zonat me më shumë ufo janë Nagasaki dhe Hiroshima në Japoni, brigjet lindore dhe perëndimore të SHBA, duke përfshirë Kaliforninë dhe pjesë të Lindjes së Mesme.

Zbulimi se Japonia dhe një rajon i Lindjes së Mesme, përfshirë Irakun dhe Sirinë janë pika të nxehta të UFO-ve, mund të befasojë entuziastët që zakonisht i lidhin pamjet me SHBA-në. Në qershor të këtij viti, Laboratori Ndërkombëtar i UFO-ve publikoi gjashtë imazhe të “UFO-ve të mundshme”, raportoi Japan Times, të marra në Kobe dhe Fukushima midis zonave të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *