TË FUNDIT

Shkatërrohet varri i Fatmir Haklajt, e motra: Dhe të vdekur ua keni frikën

Varri i Fatmir Haklajt është shkatërruar sërish nga persona të paidentifikuar të cilët kanë thyer pllakat e varrit të tij.

Fatmir Haklaj ka qenë i akuzuar për vrasjen e Azem Hajdarit, i cili ishte qëlluar për vdekje me 4 nëntorit 1999.

Ka qenë vetë motra e motra e Fatmir Haklajt, Zylfie Haklaj, e cila në llogarinë “Haklajt e Tropojës” ka postuar foto të varrit janë thyer.

Zylfie Haklaj ka shkruar edhe një mesazh për autorët duke deklaruar se ata ja kanë frikën Fatmir Haklajt edhe të vdekur.

“Ju po ngelshi tane kohen ne Koder te varrezave tona se edhe te vdekur jau keni frigen a mos po cohen. Na e kena dite qedo ti prishni dhe me qellim i kena punue me dite te sakte kushe merret me keto pune. Hajrin ja pafshi punes”, shkruan ajo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *