ROZËTË FUNDIT

Dy banoret e Big Brotherit harrojnë se kanë kamera edhe në dush, bëjnë veprime provokuese

Pas lojës që banorët kanë bërë ditën e sotme me bojëra, duket se njollat e lëna pas ishin më të mëdhaja seç pritej.

Vajzat kanë nxitur të bëjnë dush, teksa Jori dhe Kejsi janë larë sëbashku.

Ndërkohë që mundoheshin të hiqnin bojën, vajzat kanë dhuruar ‘spektakël’ teksa laheshin së bashku në një dush.

Duket se bukuroshet po e shijonin eksperiencën në BBVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *