ROZË

Agravon debati mes Kristit dhe Luizit: Skuth, mashtrues i dobët

Kristi dhe Luizi kanë debatuar së fundmi me njëri-tjetrin. Kristi ka shpërthyer ndaj Luizit duke e quajtur skuth dhe mashtrues. Arsyeja?

Sipas tij, dy ditë para se Efi, Kiara, Ronaldo e Bledi të futeshin në shtëpi, ata të dy ishin shokë, ndërsa tani ai thur plane me Efin. Nga ana tjetër Luizi i tha Kristit se që kur ka nisur Big Brother e deri më tani, ai nuk ka bërë asnjë plan me Efin, jo vetëm për të, por për askënd.

Kristi i tha Luizit se ai u tregua skuth, kur i përmendi atij nominimin dhe se një gjë të tillë, ai nuk e kishte bërë asnjëherë me atë.

http://www.youtube.com/watch?v=2EyuUs8k5Xc&embeds_euri=https%3A%2F%2Fwww.gazetaexpress.com%2F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *