INTERESANTETË FUNDIT

Provoni nëse keni IQ të lartë, duke u munduar ta dalloni dhinë e fshehur mes deleve brenda 10 sekondave

filloni javën tuaj me një lojë truri? Jo vetëm që enigmat janë argëtuese, por ato janë një mënyrë e shkëlqyer për të nxitur trurin tuaj pasi do t’ju duhet të mbështeteni në aftësitë tuaja njohëse për të përfunduar çdo kuiz.

Më e mira nga të gjitha, loja më e fundit – e shpallur si një test IQ – krijon një argëtim të shkëlqyer nëse dëshironi të luani kundër miqve. Premisa është e thjeshtë: ju duhet të gjeni dhinë e fshehur mes deleve në 11 sekonda ose më pak. Por a do të përballeni me sfidën dhe do të dalloheni nga kopeja?

Nëse jo, nuk keni nevojë të ndiheni të mërzitur për kohën tuaj, pasi nuk është një sfidë e lehtë dhe mund ta gjeni atë, shkruan Mirror, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, është gjithmonë mirë të fitosh. Pra, nëse ndiheni konkurrues, gjeni miqtë tuaj, merreni një kohëmatës. Gati, vendos dhe shko. Paç fat!

I prezantuar nga Playbuzz, ky kuiz i bazuar në imazhe është i përsosur për të gjitha moshat dhe nivelet e aftësive. Por paleta e ngjyrave gri shton një shtresë shtesë vështirësie. Pra, mos u bëni shumë të ashpër me veten nëse nuk e keni arritur shpejtësinë e duhur këtë herë.

Nëse jeni të prirur për një sugjerim, atëherë përqendroni kërkimin tuaj në anën e majtë të iluzionit. Ju jeni duke kërkuar për një ndryshim delikate midis kafshëve.

Nëse gjithçka tjetër dështon, lëvizni poshtë për të zbuluar përgjigjen. Dhia e fshehur është theksuar në foton e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *