INTERESANTETË FUNDIT

70% e shoferëve dështojnë: Kush ka përparësi në këtë udhëkryq?

Klubi i njohur gjerman i automobilave ADAC ka publikuar një ilustrim që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë, transmeton lajmi.net.

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzim ndodhen 6 automjete, shikoni mirë foton dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të shkojnë, Kush duhet të kalojë i pari? Keto janë opsionet dhe ju duhet ta gjeni përgjigjen e sakte.

1. Makina e gjelbër – Makina e kuqe dhe furgoni – autobusi.

2. Makina e kuqe dhe furgoni – vetura e gjelbër – autobusi.

3. Makina e gjelbër – autobusi – makina e Kuqe dhe furgoni.

4. Makina e gjelbër – makina e kuqe – furgoni – autobusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *