POLITIKATË FUNDIT

Ish-këshilltari i Thaçit: Ku e kanë fshehur kokën liderët e institucioneve të Kosovës

Ish-këshilltari i presidentit Thaçi, Ismajl Syla ka hedhur kritika ndaj krerëve institucionalë.

Shkak për këtë është mungesa e reagimit lidhur me seancën gjyqësore ndaj ish-udhëheqësve të UÇK-së.

Përmes një postimi në “Facebook”, Syla ka shkruar se prej të dielës shihet se sa të cekëta i kanë rënjët dhe trashëgiminë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *