ROZËTË FUNDIT

Amber e jashtëzakonshme gjatë pushimeve të saj në Tajlandë

Amber e jashtëzakonshme gjatë pushimeve të saj në Tajlandë

Ylli i Towie, Amber Turner ka treguar trupin e saj të jashtëzakonshme në bikine derisa ka shfaqur disa foto që ajo i ka bërë më parë në Tajlandë

Ajo është rikthyer nga Azia pasi që kishte xhiruar seritë me të reja të këtij emisioni “reality”.

Duket se Amber ka lënë gjurmë të mira gjatë pushimeve në Tajlandë, derisa ajo ka zgjedhur Instagramin për të bërë një palë foto afër një pishine.

Ylli Towie (29) ka shfaqur format e saj të maghnitshme dhe duket në formë supër të mirë trupore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *