TË FUNDIT

S’ka kuorum, dështon mbledhja e Komisionit për Ekonomi

S’ka kuorum, dështon mbledhja e Komisionit për Ekonomi

Ka dështuar mbledhja e Komisionit parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti.

Ndonëse wshtw shtyrë për 30 minuta mbledhja pasi ishte planifikuar të fillonte në orën 11:00, përsëri mungesa e deputetëve të mazhorancës bëri të mos krijohet kuorumi.

Kjo mbledhje e sotme u shty për nesër në orën 11:00. Në rend dite të kësaj mbledhje ishte miratimi i planit të performancës së ZRRE-së për vitin 2023 si dhe shqyrtimi i kërkesës së Bordit të AKP-së, për auditim të procesit të shitjeve direkte në AKP.

Kryetari i Komisionit, Ferat Shala tha se në mungesë të kuorumit takimi përfundon me kaq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *