POLITIKATË FUNDIT

Kur do të hiqen barrikadat sipas Escobar

I dërguari i posaçëm amerikan për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar, në një intervistë për Radio Evropa e Lirë ka folur për heqjen e barrikadave dhe se kur mund të ndodhë një gjë e tillë

G. Escobar: Sigurisht që shpresoj në këtë, dhe shpresoj që kur të arrijmë një zgjidhje, e cila shpresoj të ndodhë shpejt – homologu im Mirosllav Lajçak është sot këtu – do të shohim largimin e barrikadave dhe do të shohim një rrugë përpara për riintegrimin. I bëj thirrje Qeverisë së Kosovës që t’i pranojë njerëzit që do të kthehen, ata që kanë të drejtë të kthehen, t’i lejojnë të kthehen. Dhe, më pas të lëvizim përpara në diskutimet për normalizim.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Gjilan, i’a preu gishtat për 10 euro borxh


Kosovë-Shqipëri

Asnjë marrëveshje s’i ndalon njësitë speciale të shkojnë në veri


Kosovë-Shqipëri

Kurti pret në takim Escobarin dhe Lajçakun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *