POLITIKATË FUNDIT

Një mjet shpërthyes hidhet pranë gazetarëve kosovarë në veri të Kosovës

Ekipi i gazetarëve të RTV Dukagjinit është sulmuar nga persona të panjohur më mjete shpërthyese gjatë raportimit të tyre nga rruga e bllokuar nga serbët në Rudar.

Serbët lokalë kanë bllokuar rrugët në veri të Kosovës, pasi Policia e Kosovës arrestoi një ish-polic serb, sipas dëshmive të Policisë së Kosovës dyshohet se ai ka organizuar sulmin terrorist në zyrat e KKZ-së në Veri të Mitrovicës.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Policia e Kosovës sulmohet me armë zjarri në afërsi të Ujmanit


Kosovë-Shqipëri

Krasniqi: Qeveria u dorëzua para bandave kriminale në veri, duhet të jap përgjegjësi për dëmin


Kosovë-Shqipëri

​Ambasadori Hovenier për shtyrjen e zgjedhjeve: Angazhim konstruktim i Osmanit dhe partive politike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *