POLITIKA

Valon Syla: Në Maqedoni në 350 mijë shqiptarë veç hoxhallarë dalin me fol në televizor

Gazetari nga Kosova Valon Syla në emisionin “Unë dhe Ti” në Kosovë ka folur rreth shumë temave të ndryshme, duke përfshirë edhe fenë Islame. Gazetari Syla ka veçuar shqiptarët e Maqedonisë së Veriut duke thënë se ata të gjithë janë hoxhallar dhe se me nuk me qenë Tuna me “i mshu zogut” horr e alem bohen.

“A i keni pa të Maqedonisë kurni njeri mençëm nuk del. Si është e mundshme 100 dalje në Facebook krejt hoxhallar, mos me pas qeket Tunën që del, me knu që i mshon zogut horr e alem një Maqedoni bohet, si është e mundshme 350 mijë shqiptar veç hoxhallar me dal në televizor me fol për modë, qysh me shku në deti, çka me i bo grusë, sa shllajfa me i dhënë në mëhall”, tha Valon Syla./Monitor.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *