POLITIKATË FUNDIT

Tiranë, liderët e BE-së dhe Ballkanit argëtohen me valle shqiptare

Liderët e BE-së dhe ata të Ballkanit Perëndimor janë argëtuar para Pallatit të Kongreseve në Tiranë me valle shqiptare.

Gjatë samitit “BE-Ballkani Perëndimor” disa prej liderëve më të mëdhenj të vendeve të Evropës kanë dalë para gazetarëve për fotografinë familjare.

Aty ata janë argëtuar me valle shqiptare.

Intepretimi i valleve shqiptare ka zgjatur për disa minuta, derisa edhe liderët dukej se po argëtoheshin me pamjen.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Shqipëri, samiti i BE-Ballkani Perëndimor/Rama: Kjo është ditë e jashtëzakonshme që nuk ishte menduar më parë


Kosovë-Shqipëri

Raportohet për shpërthime në veri të Kosovës


Kosovë-Shqipëri

Bislimi: Nuk mund t’i publikoj detajet e planit franko-gjerman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *