POLITIKA

Bislimi sot raporton në Komision për dialogun dhe planin franko-gjerman

Zëvendëskryeministri i parë, Besnik Bislimi, sot pritet të raportojë sot para deputetëve të Komisionit për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Bislimi para tyre do të raportojë lidhur me dialogun dhe planin franko-gjerman.

Raportimi i tij është paraparë të fillojë nga ora 13:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *