POLITIKATË FUNDIT

Është arrestuar një person nga Kumanova, i dënuar me burg prej shtatë viteve

Ilustrim

Nëpunës policorë nga SPB Kumanovë mëngjesin e sotën në orën 01:00 ka privuar nga liria personin L.P(29) nga Kumanova i dënuar me burg prej prej shtatë viteve, njofton Portalb.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme informuan se ai ka qenë i dënuar me shtatë vjet dënim me burg për vepër të kryer penale “grabitje” sipas nenit 237 nga Kodi Penal, ndërsa ka qenë i kërkuar me urdhër-arrest qendror për vuajtje të dënimit me burg prej dy vite dhe tre muaj. Personi është dorëzuar në Institucionin ndëshkues-përmirësues Burgu K’shanje për vuajtje të dënimit. F. I. Send an email 14:28, 04-12-2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *