POLITIKA

Funerali i Hamide Magashit e cila varroset sot (FOTO)

Në oborrin e shtëpisë, është sjellur trupi i Hamide Magashit, tashmë të ndjerë.

Motrat e 35 vjeçares e shumë familjarë mes lotëve po i u’ a japin lamtumirën e fundit dhe po luten për gruan e cila u vra dy ditë më parë në oborrin e Gjinekologjisë.

Ajo do të varroset në orën 13:00, në varrezat e vjetra në Lugagji të Lipjanit.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=6020406644660564&set=a.2398607736840491&type=3

Original Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *