POLITIKATË FUNDIT

Prokuroria e Ferizajt vazhdon aksionin për sekuestrimin e villave në Brezovicë

Prokuroria Themelore e Ferizajt ka njoftuar se është se është duke vazhduar aksionin për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara në Brezovicë, konkretisht në zonën e III-të, te Parkut Kombëtar “Sharri”, raporton Express.

Ky aksion është vazhdimësi e aksioneve të mëhershme në zonën e Brezovicës.

Vajza e Seremb Gjergjit publikon fotografi të tij sa ishte i shtrirë në sp…
“Prokuroria Themelore në Ferizaj, njofton opinionin publik se është duke vazhduar aksionin për sekuestrimin e objekteve të ndërtuara në Brezovicë, konkretisht në zonën e III-të, te Parkut Kombëtar “Sharri”. Edhe ky aksion i sotëm i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, është vazhdimësi i aksioneve të mëhershme në zonën e Brezovicës”, thuhet në njoftim.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Sot është ditëlindja e 78-të e ish-presidentit Rugova (VIDEO)


Kosovë-Shqipëri

Në xhamitë e Kosovës sot do të ligjërohet kundër dhunës ndaj grave


Kosovë-Shqipëri

Sot pritet të mbahet seanca e Apelit në çështjen Gucati dhe Haradinaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *