POLITIKATË FUNDIT

Ky është gjyqtari që amnistoi vrasësin, shqiptoi vetëm gjobë 300 eurosh

Gjykata Themelore në Ferizaj – Departamenti për Krime të Rënda, përkatësisht gjykatësi Sahit Krasniqi i kishte shqiptuar dënim prej 300 euro gjobë për armëmbajtje pa leje, Sokol Halilit, të dyshuarit për vrasjen e shtatzënës mbrëmë në QKUK.

Sahit Krasniqi është gjyqtari që ka amnistuar Sokol Halitit, të dyshuarin për vrasjen e ish-bashkëshortes së tij.

“Dënim me gjobë, pasi që është mbajtës i familjes dhe ka gjendje të rëndë ekonomike”, kjo është njëra ndër arsyetimit në aktgjykimin ndaj Sokol Halilit kur u dënua vetëm me gjobë për armë ani pse gjatë kësaj periudhe Gjykata ishte në dijeni se ndaj tij është ngritur edhe një aktakuzë për kanosje e ka urdhër që të mos i afrohet ish-gruas.

Sipas aktgjykimit të shpallur nga gjykatësi Sahit Krasniqi, arma i ishte konfiskuar në mënyrë të përhershme.

“Konform nenit 366, par .3 të KPRK-së, një pistoletë me gaz DUAL, me numër serik EJ1…. me kalibër 9mm, prodhim i Turqisë si dhe një karikator, janë konfiskuar në mënyrë të përhershme”, thuhet në aktgjykim.

Sahit Krasniqi është gjyqtar i Departamentit për Krime të Rënda në Gjykatën Themelore në Ferizaj.

ARTIKUJ TË NGJASHËMMË SHUMË NGA AUTORI


Kosovë-Shqipëri

Nesër varroset shtatzëna që u vra nga ish-bashkëshorti


Kosovë-Shqipëri

Telefoni i Sokol Halilit rezulton me qasje në Vushtrri


Kosovë-Shqipëri

Përfundon autopsia e 35 vjeçares – Janë gjetur tri plumba, një në kokë dhe dy në gjoks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *