POLITIKATË FUNDIT

Çim Peka: Ja si e hoqi Abdixhiku fotografinë e Rugovës (FOTO)

Ja prova!
Per te gjithe skeptiket qe ishin mosbesues per largimin e fotos se Ibrahim Rugoves nga stafi i Lumirit ne interviste me mua, ja prova. E hoqen dhe e vendosen ne nje cep mbi nje karrige ne nje ambjent ngjitur ku stafi i Syrit kishte improvizuar nje mini regji.
Per rishtaret politik:
Lider nuk behesh duke fshehur lideret e vertete por duke mesuar prej tyre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *