INTERESANTETË FUNDIT

Kosovari fatlum në tokën e të cilit u gjet ari që vlen qindra milionë euro: Punoj me qymyr për të siguruar jetesën

Flet kosovari fatlum në tokën e të cilit u gjetën rezerva ari në vlerë qindra milionë euro: Bëjmë punë të renda fizike për të siguruar jetesën, dëshira është të jetësohet sa më shpejt

Nëntoka e kodrës që nis nga Slivovë dhe shkon në drejtim të Peshterit të Lipjanit është e mbushur me ar. Kjo gjë ka rezultuar “pozitive” dhe “shumë e suksesshme” në një studim të “Ëestern Tethyan Resources” për pasuri nëntokësore.
Vlera e këtij ari pritet të arrijë në mbi 200 milionë euro. Lidhur me këtë ka folur për Kosova ime Gjon Gashi, banor i Peshterit, në tokën e të cilit u gjet ari.

“Është e vështirë të punohet me dru e qymyr. Dëshirë e imja është që gjithcka të fillojë sa më shpejtë dhe të dalim nga kjo gjendje”, thotë ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *