POLITIKA

VLEN takon mërgatën shqiptare në Berlin dhe Cyrih

Koalicioni VLEN do të qëndroj në Berlin të Gjermanisë dhe në Cyrih të Zvicrës këto ditë për të takuar mërgatën në prag të zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare me 24 prill dhe 8 maj.

Sipas informacioneve të cilat janë publikuar aty thuhet se do të jetë i pranishëm edhe kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

“Takim me mërgatën shqiptare në Berlin. Mërgata jonë është e njësuar dhe pa kufij të imponuar. Mezi kemi pritur dhe ende presim “ndërhyrjen” e saj në çdo kohë, në të gjitha trojet shqiptare.” ka shkruar Qoku në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *