ROZË

Banori i ri i BBV3 ka qenë në lidhje me Sarën?

Banori më i ri i formatit të BBV3 Silvi Topalli i njohur si Silvi Forte ka ngritur disa dyshime për njërën nga vajzat në shtëpi.

I pyetur se a ka pasur ndonjë ‘flirtim’ me njërën nga vajzat, Silvi u përgjigj: ‘Po me Sarën, do dalin fotot”.

Poashtu, në një intervistë për Fan Club, ai ka treguar se ka pasur njohje jashtë shtëpisë edhe me Erjolën dhe Rozën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *