INTERESANTETË FUNDIT

Amerikania viziton varrezat dhe i pastron falas – merr lëvdata prej njerëzve të rëndomtë

Tiktokerja e njohur më mirë si “Vajza e pastër”, po tërheq gjithnjë e më shumë vëmendjen me videot e saj në SHBA. Në përshkrimin e profilit, ajo thotë se “ndiqmë mua dhe do të pastroj tualetin tënd” dhe nga videot mund të konstatojmë se pastron gjithçka, veçanërisht varret.

Tingëllon e çuditshme? Një numër i përdoruesve të TikTok i shohin videot të çuditshme, për të thënë të paktën. Biondja e lezetshme po tërheq vëmendjen sepse bën gjithçka falas dhe mund të mburret me dhjetëra miliona shikime.

Një video e fundit tregon se ajo po rregullon varrin në mes të natës dhe vëmendjen e njerëzve e tërhoqi një detaj “interesant”.

“A e vutë re që lopata lëvizi vetvetiu?”, ka shkruar një person dhe qindra përdorues e kanë ndjekur me komente.

Opinionet për atë që bën një vajzë ndryshojnë.

“Kush do të gjejë punë”, “Je i mrekullueshëm për pastrimin e monumenteve falas”, lexojnë disa nga mesazhet.

Nga ana tjetër, disa njerëz pyesin nëse ajo ka lejen e të afërmve për t’u afruar te varret dhe për t’i rregulluar ato.

@_the_clean_girl I Cleaned An Abandoned Headstone For Free #headstonecleaning #Cleantok ♬ A romantic, sentimental and soft track.(1091590) – Art Music Style

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *