POLITIKATË FUNDIT

Ky popull dha shumë perandorë e kryeministra perandorak, sot krenohet që iu zgjodh një kryeministër koti

Nga Viktor Buzhala

Qe nga Iliria, ne si popull i kemi dhane disa perandore Perandorise Romake e nja 28 kryeministra Perandorise Osmane.

Sot, festojme zgjedhjen 100 ditore te nje kryeministri ne nje shtet me 2 milione banore.

Ai e ka nje funksion te vetem: ti pergatise zgjedhjet e reja. Tjetri ishte aksidentalisht kryeminister i 600 mije banoreve dhe ma teper e vizitonte Serbine se sa Kosoven.

Ne cfare derexhe kemi ra.

Dmth nje popull qe dha perandore si Konstantini, Justiniani, prej nga derivon edhe emri i Prishtines, e plot te tjere qe lane gjurme ne historine e botes., sot krenohet me kryeministra koti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *