TË FUNDIT

Ky është prindi që i theu kafkën dhe brinjët vajzës së tij 2 vjeçare!

29 vjeçari Fatmir Dibranov nga Kërçova, më 18 dhjetor, duke ushtruar dhunë në familje, i ka marrë jetën vajzës së tij, e lindur në vitin 2022.

Ai e ka goditur atë disa herë me duar dhe këmbë, duke i shkaktuar lëndime të rënda fizike – një kockë të thyer të kafkës, gjakderdhje në tru dhe dy brinjë të thyera. Fëmija ka ndërruar jetë nga lëndimet e marra më 8 janar në Qendrën Klinike “Nënë Tereza” në Shkup”, thonë nga prokuroria.

Aktualisht Fatmir Dibranov është në paraburgim ku po herohet nga Prokuroria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *