POLITIKASPORTITË FUNDIT

Djaloshi nga Rumania kërkon falje shqip për provikimin në ndeshjen me Kosovën: Mos t’i prishim raportet për një grup halabakësh! (Video)

Një djalë nga Rumania që kërkon ndjesë dhe mirëkuptim /Ai flet shqip dhe çfarë thotë është shumë e vërtetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *