POLITIKATË FUNDIT

Fuad Ramiqi: Në mes luftës për Kosovën dhe Luftës për fe Islame, ja për kënd do të luftoja

Në emisionin Kojshia Show, këtë javë ishin: Ish-gjenerali shqiptar i Divizionit të Kukësit, Kudusi Lame, dhe koloneli Fuad Ramiqi.

I pyetur se nëse do të niste lufta për një ditë në Kosovë dhe një luftë fetare në një vend mysliman, Ramiqi tha se do të shkonte të luftonte aty ku do të ishte më afër.

Moderatori i tha “do me thanë në Kosovë”?

Ramiqi ia ktheu: Po.

Ndiqeni emisionin nga minuta 115:00 për ta dëgjuar deklaratën e plotë të Fuad Ramiqit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *