INTERESANTETË FUNDIT

Mërgimtari viral në “Tik-Tok” vjen nga Gjermania në Kosovë për të kërkuar nuse, do patjetër vajzë shqiptare

Ky është Egzon Ademaj nga Istogu por që jeton dhe vepron në Gjermani, e që kohëve të fundit po gëzon një famë të madhe në “Tik-Tok”.

Ai thotë se të gjitha videot e tij bëhen në mënyrë spontane dhe nuk publikohen pa aprovimin e prindërve të tij.

E kur jemi te prindërit, 24-vjeçari ka një raport të ngushtë me nënën e tij.

Ai ka ardhur në Kosovë dhe thotë se do për nuse njē vajzē shqiptare.

Video në linkun më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *