INTERESANTETË FUNDIT

84-vjeçari me zemër të madhe që u ndihmon njerëzve: M’thojnë Nënë Tereza

Është 84-vjeçar dhe gjithmonë ka pasur një lidhje të fortë me shkollën. Riza Ganijaj nga fshati Gjocaj donte shumë të shkollohej, por kushtet ekonomike të asaj kohe nuk ia mundësuan një gjë të tillë. Kjo bëri që ai të angazhohet në një zanat. Si ushtar në Beograd ai filloi të punojë si shef i kuzhinës.

Më vonë, ai vazhdoi punën prej kuzhinieri edhe jashtë ushtrisë.

Madje, gjatë viteve të 90-ta ai për tri ditë mbajti edhe Adem Jasharin.

Ai pos tjerash ndihmon shumë edhe njerëzit që kanë nevojë.

Rrëfimin e tij e gjeni në videon më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *