SHNETATË FUNDIT

Qepa e kuqe bën mrekulli, ilaçi i përsosur për këtë sëmundje

Një doktor rus nga St. Petersburg, Igor Knjazkin, ka zbuluar ilaçin e përsosur për gjëndrat tiroide. I vetmi përbërës që nevojitet për këtë teknikë mahnitëse është qepa e kuqe.

Përfitimet e shumta të qepëve veçse dihen, ato vrasin bakteret dhe mikrobet, e pastrojnë lëkurën dhe përmbajnë acid fosforik i cili është tejet fitimprurës.

Gjithashtu, qepët janë tejet të mira edhe për trajtimin e problemeve të tiroideve.

Më poshtë jua prezantojmë ilaçin shtëpiak të doktorit rus, i cili do t’jua përmirësojë funksionin e gjëndrave tiroide.

Para se të shkoni në shtrat, duhet ta preni një qepë të kuqe në dy pjesë. Këto dy gjysma duhet të përdoren për ta masazhuar qafën me lëvizje rrethore, e veçanërisht në zonën ku gjenden gjëndrat tiroide.

Duhet ta lejoni qepën t’i kryejë efektet e veta gjatë natës, prandaj mos e pastroni qafën para se të flini. Lëngu i qepës i stimulon gjëndrat tiroide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *