ROZËTË FUNDIT

Kjo veshje e Kidës, kushton hiç më pak se dy banesa në Fushë Kosovë

Kida shpesh komentohet për veshjen e saj të shtrenjtë, pasi nuk heziton të shpenzojë mijëra euro për një veshje.

Mbi 82 mijë euro ka shpenzuar për një fustan, taka, vathë me unazë, byzylyk dhe orë.

Nëse llogarisim, sipas tregut, me 82 mijë euro mund të blihen dy banesa në Fushë Kosovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *