ROZËTË FUNDIT

Eskalon sërish Bledi, nuk e mban gojën: Q*** motrën

Bledi Mane harron herë pas here se po vëzhgohet gjatë gjithë kohës nga kamerat dhe nuk e mban gojën.

Së fundmi teksa po pinte ujë në gojë i shkoi një letër, të cilën e kishte hedhur vetë.

“Q*** motrën e kisha hedhur brenda këtë”, dëgjohet të thotë gazetari i njohur pasi tentoi që të pinte ujë.

https://www.tiktok.com/@the_king_of_bbva2/video/7219050740336069894?referer_url=insajderi.org%2Feskalon-serish-bledi-nuk-e-mban-gojen-q-motren-video%2F&refer=embed&embed_source=71112495%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_blank&referer_video_id=7219050740336069894

Por kjo nuk është hera e parë që Mane nuk përmbahet dhe përdor një fjalor jo të përshtatshëm.

Para disa ditësh teksa Vëllai i Madh u dha një sfidë që të vraponin rreth pishinës, në mënyrë që rrisnin çmimin e madh, Bledi tha ‘po, po k** në p**”.

Këtë gjë e tha pasi Krist Aliaj u shkëput nga rreshti ku ishin gjithë banorët duke vrapuar. Ai shkoi për të ndërruar atletet pasi disa herë rrëshqiti, por një gjë e tillë nuk ishte e lejuar dhe për pasojë u ndërpre dhe sfida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *