TË FUNDIT

Arrestohet një person i kërkuar për disa vjedhje në Ferizaj

Arrestohet një person i kërkuar për disa vjedhje në Ferizaj

Policia informoi sot se u arrestua një 43-vjeçar, i cili ishte i kërkuar për disa vjedhje në Ferizaj.

“Më datën 09.03.2023 rreth orës 15:00 në rrugën ‘’Ahmet Kaçiku’’ ishte vjedhur një çantë krahu me disa dokumente, me datën 23.03.2023 rreth ores 14:20 në rrugën ‘’Reçaku’’ ishte vjedhur një çantë brezi me para kesh 2500 euro, me datën 23.03.2023 rreth orës 12:30 në rrugën ‘’Ahmet Kaçiku’’ ishte vjedhur një telefon celular dhe me datën 01.04.2023 rreth orës 12:00 në një qendër tregtare në Ferizaj ishte vjedhur një portofol me para kesh rreth 100 euro”, bëri të ditur Policia.

I dyshuari M.I u shoqërua në stacionin e policisë në Ferizaj dhe pas intervistimit të tij nga policët hetues, në prani edhe të avokatit mbrojtës, me vendim të prokurorit të rastit, sipas Policisë, u ndalua në mbajtje për 48 orë, për procedura të mëtejme hetimore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *