TË FUNDIT

Pas një dekade, përurohet Xhamia e Çarshisë në kryeqytet

Pas një dekade, përurohet Xhamia e Çarshisë në kryeqytet

Është përuar pas një dekade, Xhamia e Çarshisë në kryeqytet.

Këtë, në natën e Ramazanit e ka konfirmuar edhe Bashkësia Islame e Kosovës, përcjell lajmi.net.

“Pas më shumë se një dekade, sonte në vaktin e namazit të teravive u përuruar për besimtarët Xhamia e çarshisë në Prishtinë. Para namazit përurimin e xhamisë dhe fillimin e muajit të bekuar të Ramazan, xhematlinjeve të pranishëm ua uroj krye imami i KBI-së së Prishtinë, Burhan ef. Hashani”, thuhet ndër tjerash.

Më poshtë edhe publikimi i plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *