TË FUNDIT

Viktima tenton të kryejë vetëvrasje, thotë se një mashkull i kishte bërë presion psikik

Viktima tenton të kryejë vetëvrasje, thotë se një mashkull i kishte bërë presion psikik

Policia e Kosovës ka raportuar një rast të “nxitjes në vetëvrasje”.

Viktima femër ka tentuar të kryej vetëvrasje, për shkak se i dyshuari mashkull i kishte bërë presion psikik përmes telefonit dhe përmes rrjeteve sociale.

Në lidhje me rastin është konsultuar prokurori i shtetit, rasti është në procedurë hetimore./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *