TË FUNDIT

Një femër ndiqet dhe ngacmohet seksualisht derisa po shkonte drejt banesës së saj në Prizren

Një femër ndiqet dhe ngacmohet seksualisht derisa po shkonte drejt banesës së saj në Prizren

Viktima femër ka raportuar se derisa ishte duke shkuar në banesën e saj, është përcjellë nga një mashkull i dyshimtë.

E njëjta ka njoftuar se me të arritur tek hyrja, i dyshuari e kishte ngacmuar seksualisht.

Në lidhje me rastin janë duke u ndërmarrë veprime hetimore.

Rasti raportohet të ketë ndodhur në Prizren./Lajmi.net/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *